.

Haemme vakituista toimistosihteeriä Jyväskylän toimistolle!

Etsimme kenties juuri sinua YAD:n keskustoimistolle toimistosihteeriksi!

Toimistosihteerinä tehtäviisi kuuluu kirjanpidon ja palkka-asioiden valmistelu, laskutus ja materiaalitilausten lähettäminen, jäsenrekisterin ylläpito, tilinkäyttäjien hallinta, arkistointi, yhdistyksen yleiseen sähköpostiin ja numeroon vastaaminen sekä sekalaiset toimistotehtävät. Työssäsi pääset tekemisiin kaikkien YAD:n työntekijöiden kanssa ja esimerkiksi tyypillinen kysymys työntekijöiltä sinulle tulee olemaan: ”Montako vuosilomapäivää minulla on käyttämättä?” ja pomolta ”Laskisitko arvion vuoden 2022 työntekijöiden palkoista, sivukuluista ja eläkemaksuista?” 😊

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi tradenomi tai vastaava työhön tarvittavat valmiudet antanut koulutus.

Arvostamme järjestelmällistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja itseohjautuvuutta. Office-ohjelmistojen hallitsemisesta on hyötyä. Toki aiempi kokemus edellä mainituista työtehtävistä katsotaan eduksi. Samoin järjestötyön tuntemus on plussaa.

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja kodinomaisen toimiston sekä alle kymmenhenkisen avuliaan työyhteisön. Voit tutustua meidän meininkiimme osoitteessa www.yad.fi ja jos tunnet sen omaksesi, niin laita hakemusta tulemaan!

Työaikasi on 80% eli 30 tuntia viikossa.

Palkkaus on kiinteä kuukausipalkka ja suuruudeltaan 2043 €.

Lisätietoja voit kysyä YAD:n toiminnanjohtajalta, Jannelta: janne.paananen@yad.fi / 050 5770189.

Hakemukset ja CV tulee lähettää osoitteeseen janne.paananen@yad.fi keskiviikkoon 17.2. klo 18.00 mennessä.  Haastattelut järjestetään keskiviikkona 24.2.

Työpaikkailmoitus TE-keskuksen sivulla

YAD Youth Against Drugs ry on sitoutumaton, valtakunnallinen nuorten vapaaehtoistoimintaan perustuva järjestö, jonka tavoitteena on ehkäistä huumausaineiden käyttöä sekä vähentää niistä ja muista päihteistä aiheutuvia haittoja. YAD tarjoaa tukea päihteettömään elämään, päihteetöntä toimintaa ja tietoa huumausaineaiheesta sekä haastaa miettimään omia valintoja ja arvoja.

Oliko tämä hyödyllinen sivu?

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.