.

Haemme vakituista toiminnanjohtajaa YAD:lle!

YAD Youth Against Drugs ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton nuorten valtakunnallinen järjestö, jonka tavoitteena on ehkäistä huumeiden käyttöä sekä käytöstä aiheutuvia haittoja. Tähän pyrimme yhdistämällä nuorten vapaaehtoistoimintaa, kokemusasiantuntijuutta sekä ammattilaisten asiantuntijuutta.

Toiminnanjohtajana sinun vastuullesi kuuluu järjestön strateginen johtaminen sekä talous- ja henkilöstöjohtaminen. Pidät siis huolen, että 1) toiminta noudattaa järjestön tavoitteita ja strategiaa ja että olemme mukana oleellisimmissa verkostoissa, 2) toiminta pysyy budjetissa ja avustukset tulee haettua ja raportoitua ajallaan ja 3) työntekijöillä on työvälineet, edellytykset ja hyvä ilmapiiri toteuttaa järjestön perustehtävää.

Sinun kanssasi töitä tekee noin kymmenen hengen organisaatio, jossa on järjestökentälle ominaista sydämen paloa sekä ammatti- ja kokemustaitoa.

Pärjäät hienosti, jos

 • sinulla on kokemusta esihenkilönä toimimisesta
 • ymmärrät järjestökenttää ja yhdistysasiat ovat sinulle tuttuja
 • osaat budjetoida, hakea avustuksia ja raportoida niitä
 • STEA, OKM ja ESR eivät ole sinulle vieraita kirjanyhdistelmiä
 • sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot
 • osaat nähdä kokonaisuuksia ja toimia oleellisissa verkostoissa
 • sinulla on tehtävään sopiva koulutus tai soveltuvaa työkokemusta

Eduksi sinulle on mikäli

 • ymmärrät nuorten maailmaa
 • vapaaehtoistyö ei ole sinulle vierasta
 • sinulla on kokemusta varainhankinnasta
 • päihdepolitiikka ei ole sinulle aivan vierasta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden johtaa Suomen katu-uskottavin nuorisojärjestö seuraavalle levelille. Saat tueksesi motivoituneen ja joustavan työyhteisön, ison nipun hienoja vapaaehtoisia ja jo vakiintuneen toimijan aseman. Työajastasi saat käyttää 1,5 tuntia viikosta työkykyä edistävään liikuntaan. Pääset osalliseksi työyhteisön ryhmätyönohjauksesta ja lisäksi saat halutessasi myös henkilökohtaisen työnohjaajan.

YAD:lla on toimistot Jyväskylässä ja Tampereella. Voit sijoittua kumpaan tahansa. Tehtävä edellyttää matkustamista toimistojen välillä ja satunnaisesti töitä myös viikonloppuina. Toiveenamme on täyttää paikka vuoden alusta tai sopimuksen mukaan.

Työaikasi on 37,5 tuntia viikossa ja palkan suhteen voit esittää palkkatoiveen. Toimitathan nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukaisen rikosrekisteriotteen, koska toiminnassamme on mukana myös alaikäisiä lapsia.

Jos sinusta tuntuu, että olisit valmis hyppäämään nuorisojärjestön ohjaksiin, niin laita vapaamuotoinen hakemus (max yksi A4) ja CV sekä linkki lyhyeen videoon (max 3 min) osoitteeseen janne.paananen@yad.fi viimeistään 21.11.2021. Kirjoita sähköpostin otsikoksi: Hakemus toiminnanjohtajaksi.

Videolla vastaa seuraaviin kahteen kysymykseen:

 1. Mitä arvostat itsessäsi esihenkilönä
 2. Mitä onnistuneita ja toimivia johtamismalleja tai -rakenteita voit tuoda mukanasi aiemmista työpaikoistasi?

Haastattelut pidetään maanantaina 29.11. tai tiistaina 30.11.

Lisätietoja voit kysyä nykyiseltä toiminnanjohtajalta, Jannelta sähköpostitse osoitteesta janne.paananen@yad.fi tai puhelimitse 040 551 9067

Oliko tämä hyödyllinen sivu?

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.