.

Yrtitä edes – ja vietä hatsiton huhtikuu?

HUHTIKUUN 20. PÄIVÄ on kannabista käyttäville tuttu kansainvälinen kannabispäivä, ”420”. YAD on perinteisesti huhtikuussa haastanut miettimään vielä oman kannabiksen käytön hyötyjä ja haittoja. Tänä vuonna kannustamme ensimmäistä kertaa viettämään Hatsitonta huhtikuuta – tai yrtittämään edes, eli idättämään kasveja ilman kuumotusta.

Yrtitystä varten YAD jakaa siemenflyereita, joista kasvaa basilikaa. Flyeri laitetaan multaan, kastellaan säännöllisesti – ja lopuksi nautitaan yrteistä. YAD kannustaa jakamaan kuvia huhtikuisista yrtityksistä sosiaalisessa mediassa hashtagilla #yrtitäedes. Yrtitykseen voi osallistua millä tahansa siemenillä.

Huhtikuussa Tampereella käynnistyy myös STEA:n tukema kolmivuotinen Hamppupelto-kehittämishanke. Hankkeen tavoitteena on lisätä kannabista käyttävien nuorten hyvinvointia ja näin ehkäistä sekä vähentää kannabiksen käytöstä aiheutuvia haittoja. Hamppupelto tarjoaa ohjausta, neuvontaa ja keskusteluapua sekä kehittää vertaistoimintaa ja kokemusasiantuntijuutta.

Lue Hatsittoman huhtikuun hyödyistä: hamppupelto.fi/hatsitonhuhtikuu

Oliko tämä hyödyllinen sivu?

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.