.

Kevätkokous siirtyy syksyyn

Koronavirus on vaikuttanut monella tapaa yhdistyksen toimintaan. Työntekijät tekevät pääsääntöisesti etätöitä, monet yhdistyksen toiminnoista ovat siirtyneet verkkoon ja verkkokoulutuksia kehitetään kevään mittaan. On ollut ilo huomata, että YAD on ketterä toimija ja kyennyt lyhyessä ajassa sopeutumaan tilanteeseen.

Yksi merkittävä muutos kevääseen tulee. YAD:n hallitus on päättänyt siirtää 19.4. kaavaillun kevätkokouksen syksylle syyskokouksen yhteyteen. Emme voi näissä poikkeusoloissa odottaa jäsenien matkustavan yhdistyksen kokoukseen, eikä sääntömääräisen kevätkokouksen osallistujamäärää voi rajoittaa kymmeneen. YAD:n säännöt eivät myöskään salli etäosallistumista yhdistyksen kokouksiin.

Tiedotamme jokaista jäsentämme henkilökohtaisesti kevätkokouksen siirtymisestä. Ensisijainen tiedotuskanava on sähköposti ja jos sähköpostia ei ole meille ilmoitettu, olemme lähettäneet kirjeet.

Kutsu syksyn kokoukseen tulee aikaisempien vuosien tavoin syksyn ensimmäisessä jäsenlehdessä eli Yadilaisen numerossa 3/2020. Lisäksi ilmoitamme kokouksesta YAD:n verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa.

Hyvää kevättä, pysy terveenä!

Janne Paananen
toiminnanjohtaja
YAD Youth Against Drugs ry

PS. Älä jää yksin! YAD:n toiminta koronaviruksen aikana: www.yad.fi/korona

Oliko tämä hyödyllinen sivu?

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.