.

Eeva-Kaisa Hohenthal on YAD:n uusi toiminnanjohtaja

Eeva-Kaisa ”Eppu” Hohenthal aloitti tammikuussa YAD Youth Against Drugs ry:n toiminnanjohtajana. Yhdistystä vuodesta 2013 luotsannut Janne Paananen on aloittanut uuden työn työnohjaajana.

YAD on valtakunnallinen ehkäisevän huumetyön vapaaehtoisjärjestö, jolla on toimistot Jyväskylässä ja Tampereella. Eeva-Kaisa työskentelee Tampereen toimistolta käsin.

Eppu siirtyi YAD:hen Silta-Valmennusyhdistyksen kuntouttavan valmennuksen kuntoutuspäällikön tehtävistä. Hän on työskennellyt myös YAD:ssa noin 10 vuotta sitten ja sen jälkeen toiminut yhdistyksen vapaaehtoisena ja hallituksessa. Huumekysymykset ovat Eeva-Kaisalle tuttuja; viime vuosina hän on katsellut niitä erityisesti kuntoutuspalvelujen näkökulmasta. Ehkäisevän huumetyön ja hyvän elämän näkökulma merkitsee hänelle juurille paluuta.

YAD tarjoaa toiminta- ja vaikuttamismahdollisuuksia nuorille ja nuorille aikuisille. YAD:n toiminnan tavoitteena on ehkäistä huumeiden käyttöä ja käytöstä aiheutuvia haittoja, vähentää huumeita käyttäviin ihmisiin kohdistuvaa leimaamista ja toimia nuorten äänenä ehkäisevän huumetyön kentällä. YAD tuottaa myös monipuolista tietoa ja päihdekasvatusmateriaalia nuorille ja nuorten kanssa työskenteleville.

Toiminnanjohtajan yhteystiedot:

Eeva-Kaisa Hohenthal, 040 551 9067, eeva-kaisa.hohenthal@yad.fi

Oliko tämä hyödyllinen sivu?

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.