.

YAD:n Vuoden vapaaehtoinen 2020 on Erika Laihinen

Erika Laihinen 22 v., on toiminut YADin vapaaehtoisena vuodesta 2016 lähtien. YADin toiminnassa on useita eri tiimejä, joihin vapaaehtoiset voivat kouluttautua mukaan. Tiimit koostuvat mm. infopiste- ja festarityöstä, verkkovapaaehtoistyöstä, paikkaritoiminnasta sekä kokemusasiantuntijuudesta. Erika on vaikuttanut näissä kaikissa todella aktiivisesti, erityisesti viimeisen kahden vuoden aikana.

Erika Laihinen

Erika omaa hyvän asenteen ja on innostunut vaikuttamaan YADin toiminnassa niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti sekä kansainvälisestikin. Erika tuo hyväntuulisuutta ja huumoria toimintaan. Hän osaa tsempata ja kannustaa kanssaihmisiä lempeästi pilke silmäkulmassa. Perustamalla oman paikkarin Jämsään tammikuussa 2020, Erika on pystynyt lisäämään paikallisten nuorten mahdollisuuksia päästä vaikuttamaan sekä osallistumaan päihteettömään toimintaan. Tällä hetkellä Jämsän ja Jyväskylän paikkarit edustavat Suomea Erasmus+ -nuorisovaihdossa vuoden 2020 aikana. Projekti kantaa nimeä Mental Health Youth X Change ja yhteistyökumppanimaana toimii Kypros. Nimensä mukaisesti vaihdossa keskitytään nuorten mielenterveyteen ja hyvinvointiin.

Äänestä Erikaa myös Kansalaisareenan Vuoden vapaaehtoiseksi 2020:

www.kansalaisareena.fi/vapaaehtoinen

Yleisöäänestys 1.–30.10.2020

Kymmenen kärjen joukosta arvovaltainen raati valitsee Vuoden vapaaehtoisen 2020. Vuoden vapaaehtoinen palkitaan Vapaaehtoisten päivän alla 4.12.2020.

Kansalaisareenan sivuilta voitte käydä äänestämässä Erikaa lokakuun ajan <3

Oliko tämä hyödyllinen sivu?

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.