.

Kokemuksia kannabiksesta / kertomuksia elämästä

Kannabisinterventio nuorille kannabiksen käyttäjille 2018–2020-hankkeessa kolmisenkymmentä vapaaehtoista nuorta on jakanut kokemuksiaan kannabiksesta. Kokemuksista koottiin Kokemuksia kannabiksesta / kertomuksia elämästä -kirja, joka julkaistaan 23.9.2020.

Kokemuksia jaettiin pidempien ja lyhyempien tekstien muodossa, runoin sekä kuvataiteen keinoin. Kokemustekstejä ei olla editoitu, sillä olemme nähneet tärkeäksi säilyttää kirjassa nuorten äänen aitona. Kokemukset on jaettu anonyymisti kirjaprojektiin osallistuneiden turvaksi.

Kirjajulkkareita vietetään Tampereella yksityistilaisuudessa, joka on järjestetty kiitokseksi kirjaprojektiin osallistuneille. Kirjasta on painettu pieni, 300 kappaleen, painos. Painetun kirjan lisäksi kirja julkaistaan sähköisesti kannabis.eu-sivustolla 24.9.2020.

Kannabis kiinnostaa ja puhututtaa. Viimeisimmän Päihdetutkimuksen (2018) noin neljäsosa suomalaisista 15–69-vuotiaista on elämänsä aikana käyttänyt kannabista. Kokemuksia kannabiksesta / kertomuksia elämästä -kirja kutsuu aiheesta kiinnostuneita kuulemaan minkälaisia kokemuksia ja ajatuksia liittyy kannabikseen ja sen käyttöön. Kirja voi toimia myös ammattilaisilla työvälineenä nuoria kohdatessa.

Mikäli olette kiinnostuneita, niin on mahdollista haastatella kirjaprojektiin osallistuneita nuoria aiheesta.

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Anna Järvinen, projektityöntekijä, anna.jarvinen@yad.fi, puh. 040 3502040

Oliko tämä hyödyllinen sivu?

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.